2011/01/21

Τρίτη φορά γλύτωσε από φόλα!


Η φίρμα μας, παρόλη την βλοσυρή της όψη είναι το πιο ευγενικό σκυλί που γνώρισα ποτέ. Και αγαπάει τρομερά τη ζωή. Γι' αυτό την αγαπάει κι αυτή. 
Εχθές για τρίτη φορά στα τελευταία δύο χρόνια γλύτωσε παρά τρίχα από φόλα. Γιατί αγαπάει τη ζωή και είναι πανέξυπνη.
Τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα περνάει από τα μέρη μας για γάλα και χάδια. Αυτές τις μέρες, όταν φτάνω στο μαγαζί τη βλέπω από  τον καθρέφτη μου να έρχεται μέχρι τη γωνία και να κουνιέται ολόκληρη από χαρά περιμένοντας να πάω κοντά της.
Εχθές τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μόλις άνοιξα την πόρτα, έβαλε το κεφάλι της μέσα στο αυτοκίνητο και μου έδειξε ότι ήθελε να μπει μέσα τρέμοντας ολόκληρη, αλλά μάλλον υπερβολικά για να είναι από χαρά, και στάζοντας σάλια παντού.
Την πήγα κατευθείαν στο γιατρό και έμεινα μαζί της κρατώντας την αγκαλιά μέχρι που άρχισε να συνέρχεται με τη βοήθεια του Μάρκου Δαφερέρα. Τον Μάρκο και την Ασημίνα τους ξέρει πολύ καλά και τους εμπιστεύεται.
Αυτοί ήταν όταν την χτύπησε αυτοκίνητο και την οδήγησε εκεί ο Αλέξης με την κοπελιά του, που έκαναν πολύωρο χειρουργείο επαναφέροντας το πόδι της, που ήταν διαλυμένο, με βίδες και σίδερα. Γι' αυτό σας λέω αυτή η σκυλίτσα την αγαπάει πολύ τη ζωή.
Ψάχνουμε επειγόντως σπίτι ή κτήμα για να βρει τη γωνιά που ψάχνει για να ζήσει χωρίς να κινδυνεύει από κακόβουλους.
Είναι περίπου τεσσεράμισυ ετών, στειρωμένη, εμβολιασμένη, το πόδι της είναι μια χαρά, είναι τρομερά φιλική με ανθρώπους και ζώα, τα παιδιά την λατρεύουν.
Εάν έχετε χώρο ασφαλή και περιφραγμένο, σπίτι ανοιχτό και ζεστή καρδιά για την φίρμα μας επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας συστήσουμε.
Προς το παρόν θα φιλοξενηθεί στο κτήμα μας, παρόλες τις πρακτικές δυσκολίες και την έλλειψη χρόνου, αλλά δεν πρόκειται να ξαναμείνει στο δρόμο. Με διάλεξε...