2011/02/27

Φυλλάδιο ενημέρωσης για την κακοποίηση

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κόσμου σε σχέση με τις κακοποιήσεις, οργανώνεται δράση με μοίρασμα ενημερωτικού φυλλαδίου σε κεντρικό σημείο της πόλης για το Σάββατο 12-03-2011, νωρίς το μεσημέρι που είναι ανοιχτή η αγορά. 
Το φυλλάδιο ήταν ιδέα του Γιώργου, νέο δραστήριο μέλος της ομάδας μας, ο οποίος και το συνέταξε και προσφέρει τις εκτυπώσεις.
Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

Ελπίζουμε αρχικά να μας βοηθήσει ο καιρός του Σαββάτου να ολοκληρώσουμε την κίνηση αυτή, και ελπίζουμε αυτή η κίνηση να είναι η έναρξη μιας σειράς δράσεων με κεντρικό θέμα την κακοποίηση και σκοπό όχι απλώς την ενημέρωση, αλλά και την κινητοποίηση. Η διαρκής υπενθύμιση του θέματος της σοβαρότητας της κακοποίησης ζώων είναι απαραίτητη προκειμένου να αλλάξει η στάση της υπεκφυγής και της "μεταφόρτωσης" των ευθυνών.
Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τις διαδικασίες, όλοι πρέπει να συμμετέχουμε, όλοι πρέπει να καταγγέλουμε, όλοι πρέπει να παρακολουθούμε τις υποθέσεις που αναλαμβάνουμε. Οι λύσεις δεν έρχονται με συγκεντρωτική στάση και εγωισμούς. Οι λύσεις έρχονται με συμμετοχή και αυτοθυσίες.