2011/02/15

Βρέθηκε κουταβάκι με κομμένο πόδι!


Τον μικρό της φωτογραφίας έφερε στο κτηνιατρείο της Ασημίνας και του Μάρκου η Κατερίνα από το φωτογραφείο. Το μπροστινό αριστερό του πόδι είναι κομμένο με πολύ καθαρό κόψιμο. Άγνωστο πως και γιατί κόπηκε το πόδι, αλλά μάλλον θα πρέπει να "ευχαριστήσουμε" γι' αυτό τον σαδισμό κάποιου ψυχοπαθητικού που κυκλοφορεί όπως και οι περισσότεροι όμοιοί του ελεύθερος ανάμεσά μας.


Αν υπάρχει κάποιος που αναγνωρίζει το κουτάβι και έχει στοιχεία για τον πρώην ιδιοκτήτη του, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσει μαζί μας αποστέλλοντας  e-mail, έστω και ανώνυμα. (Για ανώνυμη αποστολή e-mail μπορείτε να πάτε στην φόρμα επικοινωνίας από το link "επικοινωνήστε μαζί μας", που βρίσκεται επάνω αριστερά στην σελίδα του blog).

Τον μικρό φροντίζει η Κατερίνα προσωρινά, και ελπίζουμε να βρούμε γρήγορα ένα σπίτι να τον υιοθετήσει μόνιμα και να του δείξει και την τρυφερή πλευρά της ζωής. 

Δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα στην κίνησή του. Είναι περίπου 3-4 μηνών, μάλλον τσοπανόσκυλο, θα γίνει άντρακλας δηλαδή, χαίρει άκρας υγείας γενικώς, απλώς είναι λιγάκι ταλαιπωρημένος. Θα εμβολιαστεί και θα είναι έτοιμος για το καινούριο του σπίτι. Η μόνη ειδική του ανάγκη, παρόλο που λείπει το ποδαράκι του, είναι μια αγαπησιάρα οικογένεια!